Soluții de automatizări pentru clădiri

Green Electric City este o companie românesca ce are ca obiect de activitate proiectarea și implementarea soluțiilor de eficientizare energetică, soluțiilor de clădiri inteligente precum și soluțiilor personale de producție energie electrica.

Cu peste 11 ani de experiență in domeniul automatizărilor pentru clădiri si având în echipă personal instruit și certificat la nivel național și international am reușit sa adunăm în palmares peste 180 de proiecte implementate de diverse amplitudini.

Societate dispune de departamente specializate în proiectarea soluțiilor, implementarea acestora, capacitate de productie tablouri electrice de automatizări, montaje si mentenanță. De asemenea societatea dispune de un departament de software in continua expansiune pentru a putea raspunde provocarilor tehnice din ce în ce mai importante.

Află mai multe despre noi

Eficiență

Principalul beneficiu oferit de un sistem inteligent pentru clădirea ta este acela de a genera economii însemnate folosind într-un mod eficient toate sistemele clădirii. Gestionarea optimă a resurselor poate genera economii ajungând până la 25-30% din costurile lunare necesare intreținerii clădirii oricare ar fi destinația sau mărimea acesteia.

Mobilitate

Tehnologia mobilă face deja parte din rutina zilnică și clar ne face viața mai ușoară. Plecând de la aceste premise, vă putem oferi capacitatea de a putea folosi orice tabletă sau smartphone pentru a vă putea controla imobilul, de acasă sau de oriunde din lume. Ai totul la îndemână și foarte simplu de folosit.

Design desavârșit

Vino la noi in showroom să iei contact cu noile tehnologii și cu noile terminale cu un design deosebit. Terminale de un înalt rafinament ce se vor potrivi pe orice perete. Piața sistemelor de automatizare este în continuă dezvoltare și noi încercăm să le oferim clienților produsele de top disponibile.

Responsabilitate socială

Planeta este casa noastră și de aceea va trebui să devenim mai responsabili în legatura cu amprenta pe care o lăsăm în urmă. Sisteme furnizate de noi micșoreaza amprenta de carbon generată de exploatarea clădirii tale. Împlemetarea unui sistem de automatizare în clădirea ta te va face partener în lupta globală cu poluarea.

0
Proiecte
0
Echipa
0
Ani de activitate

Green Electric City

Laurentiu Cojocaru

Laurențiu Cojocaru

Manager

Imobil de locuit

O casa echipată cu cele mai noi tehnologii în ceea ce priveste controlul...

PERGOLA HOTEL BOUTIQUE

Un cochet hotel echipat complet cu tehnologie KNX ce oferta clienților...

#CasaBuhnici

Celebră și cunoscută tuturor datorită performanțelor energetice...

SEDIU ANASPED SUCEAVA

O investiție responsabilă realizată cu scopul de a obtine un confort...

DUMBRAVA VLĂSIEI

Un complex unic și modern dezvoltat cu o responsabilitate desavârșită...

APARTAMENT BUCUREȘT

Un apartament echipat cu un control avansat al iluminatului, controlul...

SPITALUL ORAȘANESC MIOVENI

Cel mai nou spital din România este dotat bineînțeles cu cea mai nouă tehnologie...

SEDIU EUROMASTER ROMANIA

Un spațiu de birouri de o înaltă eleganță și cu o echipare KNX ce permite...