Serviciile oferite de echipa Green Electric City generează un ansamblu complet pentru zona de activitate. Dezvoltarea soluțiilor de clădiri inteligente necesită un complex de activități ce pornesc de la proiectarea și identificarea soluțiilor optime, realizarea montajelor echipamentelor, realizarea tablourilor electrice de automatizare și sfârșesc cu segmentul de programare, realizare vizualizari grafice si pachete software personalizate. Datorită profilului activității au luat naștere departamente tehnice din diverse medii care conlucrează pentru obținerea unui proiect reușit.

Un proiect reușit începe de la faza de identificare a soluției optime. Scopul departamentului de proiectare este acela de a identifica nevoile viitorului utilizator în relația cu clădirea în cauza. Baza proiectarii unui sistem inteligent este generată de cunoașterea și întelegerea sistemelor din clădiri precum și a echipamentelor utilizate.

Pentru realizarea unuei soluții corecte de echipare a unei clădiri inteligente este necesară implicarea echipei noastre de la faza de discuții preliminare, la faza de proiectare a sistemelor clădirii cât și în faza de dezvoltare a clădirii și a sistemelor acesteia. Echipa noastră poate oferi aceste servicii chiar dacă nu se va ocupa de montajul și implementarea soluțiilor finale.

Implemetarea și integrarea soluțiilor de clădiri inteligente este atuul nostru. Dezvoltarea a peste 100 de proiecte de diverse mărimi și complexități în ultimii 10 ani a dus la obținerea unui bagaj de experiență semnificativ și definitoriu pentru activitatea noastra. Integrarea acestor soluții generează un grad ridicat de satisfacție în rândul clienților noștri.

Dorind ca lumea și viața din jurul nostru să fie mai curate am dezvoltat departamentul de implementare soluții de producție energie electrica de mica și medie capacitate. Te putem ajuta cu sisteme fotovoltaice chiar dacă înca nu iți propui să instalezi și un sistem de automatizare.

Datorită necesității departamentul de producție tablouri electrice de automatizare și-a făcut apariția în forță ridicând nivelul de calitate al proiecteor noastre la o cotă superioară. Realizăm tablouri electrice și de automatizare pentru proiecte proprii sau pentru solicitări externe.

Misiunea noastră este aceea de a putea răspunde provocărilor tehnice și de aceea o parte însemnată a activității noastre este reprezentată de alocarea de resurse pentru găsirea a noi soluții optime. Ca rezultate a activității de cercetare și inovare putem nota dezvoltarea suitei de aplicații Wireeo cât și a serie de produse dedicate pentru detecția inundațiilor I-STOP. De asemena alte proiecte sunt în curs de dezvoltare.

Faceți un pas către un viitor mai ecologic și mai curat!

Aflați mai multe despre serviciile noastre!